De
luchthaven van Eindhoven en NS Stations (voor Servex) gaan samenwerken.
Concreet betekent dit dat vanaf volgend jaar op de luchthaven nieuwe
horecaformules komen, waaronder Starbucks. Ook komt er een AH To Go. De nieuwe Starbucks op de luchthaven komt voor de
douane en is voor iedereen toegankelijk. Het is de eerste Starbucks in Brabant.
Welke formules nog meer op het vliegveld komen staat nog niet vast.
Samen met de bouw van een nieuw Golden Tulip hotel wil
Eindhoven Airport zo de faciliteiten voor het groeiend aantal reizigers
verbeteren.
De huidige horeca op het vliegveld is van Belvedair van Frank Megens en
bestaat uit drie concepten, van S, M tot L. Small is take away met broodjes,
sappen en smoothies, koffie et cetera. M gaat iets verder en bestaat uit
diverse buffetten met panini's, belegde ciabatta's, salades, soepen, warme wok
en grillgerechten en zoete producten voor bij koffie en ijs. In concept Large
kan a la carte worden gegeten (lunch/diner) en geborreld.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten